Recept voor havermout koekjes: Verwarm de oven voor op 180 graden

  • 75 gram havermout (mag nog wat grof zijn)
  • 1 banaan
  • hand walnoten
  • handje cranberry’s
  • 1 eetlepel kokosolie of koolzaadolie
  • 1 eetlepel honing of agavesiroop
  • 1 eetlepel kokosrasp
  • Doe alles in een keukenmachine, je kan nog een snufje zout
    Mix tot een grof mengsel. Maak met je handen
    zo’n 12 koekjes en leg ze op een bakpapier bekleed rooster
    Bak de koekjes in zo’n 25 – 30 minuten gaar

Je kan ze ook invriezen. Je kan ze na ontdooien nog zo’n 8 minuutjes
bakken. Maar ook gewoon bevroren meenemen in je tas als tussendoortje.
Na kleine 2 uur zijn ze lekker te happen
Je kan ze ook minimaal 1 dag bewaren in een luchtdicht doosje in de koelkast.

Eat & Enjoy!